ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روایت ناآرامی‌های آتشین شب سال نو در آلمان| ۵ تن کشته و صد‌ها نفر دستگیر شدند

  • کد خبر: ۳۰۸۴۵۳
  • ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۳
روایت ناآرامی‌های آتشین شب سال نو در آلمان| ۵ تن کشته و صد‌ها نفر دستگیر شدند
رسانه‌های آلمانی از وقوع ناآرامی‌ها و خشونت‌هایی در شب سال نوی میلادی در شهرهای مختلف این کشور با حضور گسترده نیروهای پلیس خبر دادند که ۵ کشته و تعداد زیادی مجروح و بیش از ۳۰۰ دستگیری به همراه داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، پلیس آلمان از حداقل ۵ کشته در اثر آتش بازی در شب سال نوی میلادی و وقوع برخی ناآرامی‌ها و حملات به نیرو‌های پلیس خبر داد.

اندکی پس از نیمه شب گذشته جشن سال نو در منطقه سوهل ایالت تورینگن تشدید شد. ابتدا حدود ۵۰ نفر سال نو را با آتش بازی و خشونت در خیابان دیتزنهاوزن جشن گرفتند. پلیس گزارش داد این افراد مواد آتش زا به سمت مردم پرتاب کردند که طی آن یک نفر مجروح شد. برخی حمل و نقل عمومی را مسدود کردند و به جای اطاعت از پلیس به سمت آن‌ها حمله کردند.

پلیس آلمان در جدیدترین ارزیابی خود خبر داد که دست کم ۳۹۰ نفر به دلیل جرایم مختلف در ناآرامی‌های شب سال نوی میلادی دستگیر شدند. به گفته یک مقام این نهاد امنیتی ۱۵ افسر پلیس و یک کارگر آتش نشانی در این ناآرامی‌ها زخمی شدند.

آتش نشانی برلین هم اعلام کرد که در مجموع ۱۸۹۲ ماموریت در شب سال نو انجام شد که ۲۹۴ مورد بیشتر از سال قبل بود.

خشونت‌هایی علیه خدمات اورژانس هم گزارش شد که اختلالاتی را در کار آن‌ها ایجاد کرد. برخی شیشه‌های خودروی اورژانس هنگام رانندگی بر اثر پرتاب سنگ شکسته شد.

پنج نفر هم در جریان آتش بازی‌ها و ناآرامی‌های شب سال نوی میلادی کشته شدند.

در مونیخ هم صد‌ها نفر شورش کردند و به گفته پلیس به افسران حمله کردند. یک سخنگوی پلیس از شورش حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر از طیف چپ در پل ویتلزباکر صحبت کرد.

مقامات آلمانی در آستانه شب سال نوی میلادی طی ارسال نامه‌هایی برای والدین از آن‌ها درخواست کردند که مراقب فرزندان خود باشند و از ارتکاب اعمال خشونت آمیز جلوگیری کنند.

مقامات فرانکفورت همچنین از نقض مناطق ممنوعه آتش بازی که قبل از شروع سال ایجاد شده بود، گزارش کردند.

پلیس برلین به مناسبت شب سال نوی میلادی وضعیت اضطراری در پایتخت آلمان اعلام کرده و حدود ۴۰۰۰ افسر پلیس را به منظور مقابله با ناآرامی‌های احتمالی در این شب مستقر کرده بود.

«نانسی فایزر»، وزیر کشور فدرال آلمان هم ضمن تهدید علیه حمله کنندگان به نیرو‌های پلیس، کنترل شدید را در مورد ممنوعیت اسلحه و چاقو اعلام کرد.

وزیر کشور آلمان همچنین از پارلمان آلمان خواسته است تا به سرعت در مورد تشدید قانون برای محافظت بهتر از پلیس و نیرو‌های امدادی تصمیم بگیرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->